8 april 2016

Vernielingen bij JOP leiden tot vragen aan College

Laat er geen misverstand over bestaan dat de PvdA, ook in Papendrecht het belang inziet van Jeugdontmoetingsplekken (JOP).

Maar de vernielingen die plaatsvinden bij de JOP onder het viaduct van de N3, tegenover de J.R. Thorbeckesingel zijn de PvdA een doorn in het oog.  Dit was voor ons aanleiding om art. 40 vragen te stellen:

2016_03_08_art._40_vragen_JOP

Deze plekken worden immers met publiek geld gefinancieerd. Dat publieke geld brengen we met z’n allen op. De jongeren zelf zijn dus ook ‘eigenaar’ van zo’n plek. Met iets dat van jezelf is en dat je zelf mede betaald hebt ga je niet zo om als op de onderstaande foto’s is weergegeven.

Jop_02 Jop_03 Jop-05 Jop_04

Hierbij dus de oproep aan de dames en heren die gebruik maken van de JOP om hier met respect mee om te gaan. Hij is van ons allemaal, voor jullie!

Natuurlijk zijn het slechts enkelen die het voor velen verstieren! Voel je dus niet aangesproken als je met de vernielingen niks te maken hebt. Maar heb wel het lef mensen aan te spreken die jouw eigendom slopen. Wie de schoen past, mag ‘m aantrekken!