Fractievoorzitter

Fractie: Derya Yildiz-Karso

Fractie: Derya Yildiz-Karso

Over Fractie: Derya Yildiz-Karso

06-22138397d.karso78@gmail.com

 

Geachte kiezer, sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 ben ik raadslid voor de gemeente Papendrecht en de Drechtsteden. Inmiddels ook lijsttrekker voor de verkiezingen van 2018. Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd in maatschappelijke bewegingen en hoe de politiek hierop acteert. Het omgekeerde is overigens net zo boeiend. Lid worden van Partij van de Arbeid was voor mij dan ook een logisch gevolg. Een partij die streeft naar een gemeenschap waar iedereen meedenkt en meedoet. Niet ieder voor zich, maar samen sterker en sociaal. Sociale, democratische waarden en idealen waar ik mij goed in kan vinden.

Samen met ons gezin van vier woon ik met veel plezier in Papendrecht. Een mooie gemeente met hardwerkende mensen met allemaal hun eigen ideeën en idealen. Een gemeente waar iedereen ertoe doet. In het dagelijks leven ben ik als beleidsadviseur werkzaam bij de gemeente Gorinchem. Daarnaast ben ik actief voor de Erasmus Universiteit Rotterdam en clublid van de Rotary Papendrecht.

Mijn gedrevenheid en ervaring wil ik inzetten voor een Papendrecht waar de burgers niet alleen tijdens de verkiezingen, maar altijd een belangrijke stem hebben. Dit vanuit de overtuiging dat het niet alleen gaat om de politieke idealen, maar vooral om wat de burgers nodig hebben. Recht op een leefbare omgeving met ruimte voor de eigen ideeën en idealen. lk ga voor een Papendrecht waar iedereen mee doet.

D. Yildiz-Karso – Lijsttrekker PvdA Papendrecht